معرفی و اصول عملکرد کمپرسور اویل اینجکت
انواع کمپرسور اویل اینجکت، اصول عملکرد کمپرسور اویل اینجکت به این شکل است که در ابتدا، کمپرسور گاز را از محیط جذب میکند (این گاز ممکن است از محیط خارجی یا از یک سیستم داخلی تامین شود).
گاز جذب شده با روغن (روغن به عنوان ماده فشرده کننده عمل میکند) مخلوط شده و این مخلوط با فشاری بالاتر تحت تاثیر یک سیستم فشرده سازی تحت فشار قرار میگیرد.
این فشار بالا باعث افزایش فشار و حجم گاز ها میشود.
مجدد پس از فشرده سازی، مخلوط گاز و روغن هرکدام به یک واحد جداگانه تفکیک و گاز از روغن جدا میشود و گاز فشرده شده به سیستم های مقصد انتقال پیدا می کند.
روغنی که از گاز جدا شده است نیز به مدار های مخصوص تزریق می شود تا دوباره در فرآیند جذب گاز از آن بهره برداری شود.
این تجهیزات برای انواعی از صنایع گوناگون از جمله صنعت نفت و گاز، شیمیایی، برق، محصولات پلاستیکی مانند لاستیک و صنایع غذایی به کار میروند.
انواع کمپرسور اویل اینجکت
کمپرسور های اویل اینجکت دستگاه هایی هستند که متناسب با نیاز های صنایع مختلف طراحی شدهاند و از نظر ساختاری و نوع کاربری متفاوت اند.
برای مثال در ساختار کمپرسور های پیستون دار، گاز ها از طریق یک پیستون متراکم می شوند.
کمپرسور های اسکرو کارایی بالا و نیاز به نگهداری کمتری دارند و معمولاً از کاربرد آن ها می توان به سیستم های تهویه مطبوع و خنک کننده ها اشاره کرد.
برای تامین گاز های خنک کننده در سیستم های خنککننده و یخسازی گلخانه ها نیز کمپرسور های گلخانه ایی ایجاد شده اند.
همچنین برای ذکر مثالی دیگر به کمپرسور های پیستونی چند مرحلهای می توانیم اشاره کنیم که به وسیله پیستون های متعدد، عملیات فشرده سازی گاز صورت می گیرد.
هر یک از این کمپرسور های اویل اینجکت مزایا و معایب خود را دارند و برای اینکه بتونید انتخاب مناسبی داشته باشید باید مشخص کنید که برای چه هدفی می خواهید از آن استفاده کنید.
نحوه مدیریت تغییرات فشار و جریان کمپرسور اویل اینجکت
مدیریت تغییرات فشار و جریان در کمپرسور اویل اینجکت یکی از عوامل مهم در بهرهوری و عملکرد صحیح این تجهیزات است، به همین دلیل می خواهیم در زیر راه هایی به شما پیشنهاد کنیم تا بتوانید به مدیریت تغییرات فشار و جریان در کمپرسور اویل اینجکت بپردازید.
۱. در گام اول سیستم کنترل را تنظیم کنید زیرا این بخش بر فشار خروجی کمپرسور نظارت دارد.
برای تنظیم دستگاه به روش صحیح، می توانید از دفترچه راهنما و یا از شرکت تامین کننده اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید.
البته توجه نمایید، در نمونه های پیشرفته از این مدل دستگاه ها، این سیستم ها قابلیت این را دارند که به صورت خودکار تغییرات فشار را تشخیص داده و تنظیم کنند.
۲. برای کمپرسور های روغنی اینجکت، واحدی جهت تزریق روغن وجود دارد که نشان می دهد چه میزان روغن باید به کمپرسور تزریق شود تا فشار دستگاه کنترل شود.
بنابراین از مهم ترین موضوعات دیگر، توجه کردن به این واحد است.
۳. دمای دستگاه را بررسی کنید.
اگر سیستم تهویه و خنککننده عملکرد مناسبی داشته باشد تغییرات دما و فشار به صورت بهینه خواهد بود و عمر کمپرسور افزایش پیدا خواهد کرد.
۴. مدیریت بار کمپرسور یکی دیگر از راه های کنترل تغییرات فشار و جریان آن است.
کاربرد های کمپرسور اویل اینجکت در تزریق اکسیژن
تزریق اکسیژن در فرآیند های صنعتی، باعث افزایش سرعت احتراق و بهبود مصرف سوخت میشود و در برخی صنایع مانند صنعت فولاد سازی و کوره های ذوب مواد معدنی، باعث افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات میشود.
کمپرسور های اویل اینجکت در تزریق اکسیژن نقش اساسی ایفا میکنند.
آن ها اکسیژن را فشرده و آماده برای تزریق به فرآیند های مورد نیاز میکنند.
البته نکته قابل توجه این است که این کمپرسورها حتما باید دقیق باشند تا تزریق اکسیژن به صورت کامل و پیوسته انجام شود.
ما در این مطلب سعی کردیم تا حدی شما را با نحوه عملکرد کمپرسور های اویل اینجکت آشنا کنیم.
حال اگر شما نیز به دنبال روشی سریع برای تامین و سفارش کمپرسور های صنعتی هستید، به شما شرکت پارنا صنعت آسیا را پیشنهاد می کنیم.
برای سفارش و خرید این دستگاه های صنعتی، می توانید به آسانی با شماره ی شرکت پارنا صنعت آسیا در قسمت بالا تماس بگیرید.